Oost

BSO AW.DTV (A'dam Oost)Oost
Welkom bijKids Aktief, BSO AW.DTV in Amsterdam Oost.

Vlakbij het Amstelstation en de Wibautstraat ligt de locatie in alle rust op de velden van korfbalvereniging AW.DTV. De locatie kenmerkt zich de sportvelden, een klein speelplaatsje en een gezellige kantine. Hier kunnen de kinderen met elkaar spelen, genieten van de gezellige en veilige sfeer en vermaakt worden met leuke en vernieuwende activiteiten.

In de middag worden de kinderen van school gehaald. De kinderen die zelf mee fietsen krijgen een Kids Aktief hesje aan zodat ze goed te zien zijn voor iedereen! Bij aankomst op locatie krijgen de kinderen even wat te drinken en te eten. Vanaf dat moment kunnen ze even onder begeleiding buiten of binnen vrijspelen. Rond 15.30u gaan we in twee groepen aan tafel om wat te eten. Om 16.00u begint de activiteit en na ongeveer een uur lekker te hebben gesport mogen de kinderen zich omkleden en kunnen ze nog even vrijspelen (of met één van de begeleiders) totdat ze worden opgehaald.

Sport voor kinderen is voor de sociale ontwikkeling erg belangrijk. Door sport leer je jezelf kennen. Het is belangrijk dat kinderen genoeg succesbeleving hebben en een uitlaatklep. Ik denk dat sport je dichter bij jezelf laat komen en helpt bij een gezondere leefstijl. Onze begeleiders zijn gediplomeerd, in het bezit van een VOG, sportief en creatief.

Nieuwsgierig? Kom een middagje langs om kennis te maken!

Kids Aktief, BSO AW.DTV (Amsterdam Oost)
absoawdtv@kidsaktief.nl

Scholen


Aldoende 1 Aldoende II De Pinksterbloem