roda

BSO RODA '23 (Amstelveen)Roda
Welkom bij BSO Kids Aktief bij RODA ’23 in Amstelveen. Mijn naam is Sjoerd Heijnen en zal kort wat over mezelf vertellen. Mijn favoriete sport is voetbal en ik train dan ook twee keer per week en speel mijn wedstrijden bij RODA '23. Sporten is voor mij zeer belangrijk. Zo belangrijk dat ik daar ook mijn opleidingen op gekozen heb. Ik heb de opleidingen CIOS Sport & Bewegen in Haarlem en Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam gevolgd. Mijn grootste en mooiste sportprestatie is dat ik zes keer op één dag de Alpe d'Huez op gefietst ben tijdens Alpe d'HuZes. Ik ben locatiemanager bij BSO Kids Aktief bij RODA '23 in Amstelveen.

Het leukste aan locatie RODA '23 vind ik dat er veel ruimte binnen en buiten is voor de kinderen om te bewegen en samen dingen te ondernemen. De locatie bevindt zich in het clubgebouw van de voetbalvereniging RODA '23. Wij mogen gebruik maken van de velden van RODA '23 waardoor wij veel ruimte hebben om alle kinderen voldoende beweegruimte te geven. 

De kids worden uit school opgehaald met een stint of lopend. Wij zijn herkenbaar in Kids Aktief kleding, waardoor de kids ons snel kunnen vinden. Bij het ophalen worden de kids afgevinkt en krijgen ze een hesje aan. Na het ophalen gaan we direct terug naar onze locatie. Op de locatie controleren we nogmaals de aanwezigheid, vervolgens krijgt ieder een sportpak op maat. Tot 16:00u hebben de kids de ruimte om vrij te spelen. De kids kunnen zowel binnen als buiten spelen. Hierbij bieden wij diverse sport, spel en creatieve hulpmiddelen, zodat een ieder kind kan doen waar hij of zij zin in heeft. Rond 16:00u gaan de kids eerst de handen wassen en dan aan tafel voor eten en drinken (verantwoorde tussendoortjes, fruit en drinken). De kids hebben een vaste groep met vaste begeleider(s). Hierdoor voelen de kids zich snel thuis. De begeleider(s) maken contact met de kinderen, zo bespreken we onder andere hoe hun dag op school is verlopen en welke sport of activiteit we deze dag gaan doen. Dit gebeurt tussen 16:15-16:30u en 17:15-17:30u. Het laatste gedeelte van de dag kunnen de kids vrij spelen. Op het moment dat een kind wordt opgehaald, gaat/gaan de ouder(s)/verzorger(s) samen met het kind omkleden in de kleedkamer. Na het omkleden melden de kids zich af bij hun begeleider(s).

Sport voor kinderen is voor de sociale ontwikkeling erg belangrijk. Door sport leer je jezelf kennen. Het is belangrijk dat kinderen genoeg succesbeleving hebben en een uitlaatklep. Ik denk dat sport je dichter bij jezelf laat komen en helpt bij een gezondere leefstijl. Onze begeleiders zijn gediplomeerd, in het bezit van een VOG, sportief en creatief.

Nieuwsgierig? Kom een middagje langs om kennis te maken!
Met sportieve groet,

Sjoerd 
Locatiemanager RODA ‘23
absoroda@kidsaktief.nl