BSO SDZ


sdz
BSO SDZ start per maart 2017.


Welkom Kids Aktief locatie BSO SDZ. BSO SDZ valt onder cluster West, BSO SDZ en BSO Westerpark zullen zeer nauw samenwerken.

BSO SDZ is een zeer fijne locatie met vele mogelijkheden. Zo is de binnen accommodatie van alle gemakken voorzien en hebben we buiten alle ruimte. We hebben buiten een eigen sportveld tot onze beschikking, speeltoestel en nog meer. Kids kunnen zich dan ook lekker uitleven.

De kids worden uit school opgehaald met een stint of busje. Wij zijn herkenbaar in Kids Aktief kleding, waardoor de kids ons snel kunnen vinden. Bij het ophalen worden de kids afgevinkt en krijgen ze een hesje aan. Na het ophalen gaan we direct terug naar onze locatie. Op de locatie controleren we nogmaals de aanwezigheid, vervolgens krijgt ieder een sportpak op maat. Tot 16:00u hebben de kids de ruimte om vrij te spelen. De kids kunnen zowel binnen als buiten spelen. Hierbij bieden wij diverse sport, spel en creatieve hulpmiddelen, zodat een ieder kind kan doen waar hij of zij zin in heeft. Rond 16:00u gaan de kids eerst de handen wassen en dan aan tafel voor eten en drinken (verantwoorde tussendoortjes, fruit en drinken). De kids hebben een vaste groep met vaste begeleider(s). Hierdoor voelen de kids zich snel thuis. De begeleider(s) maken contact met de kinderen, zo bespreken we onder andere hoe hun dag op school is verlopen en welke sport of activiteit we deze dag gaan doen. Dit gebeurt tussen 16:15-16:30u en 17:15-17:30u. Het laatste gedeelte van de dag kunnen de kids vrij spelen. Op het moment dat een kind wordt opgehaald, gaat/gaan de ouder(s)/verzorger(s) samen met het kind omkleden in de kleedkamer. Na het omkleden melden de kids zich af bij hun begeleider(s).

Sport voor kinderen is voor de sociale ontwikkeling erg belangrijk. Door sport leer je jezelf kennen. Het is belangrijk dat kinderen genoeg succesbeleving hebben en een uitlaatklep. Ik denk dat sport je dichter bij jezelf laat komen en helpt bij een gezondere leefstijl. Onze begeleiders zijn gediplomeerd, in het bezit van een VOG, sportief en creatief.

Nieuwsgierig? Kom gerust een middagje langs om kennis te maken!

Met sportieve groet,

BSO SDZ
absosdz@kidsaktief.nl