Triaz

BSO Triaz (Buitenveldert)Triaz
Welkom bij Kids Aktief, BSO Triaz in Buitenveldert.

Kids Aktief, BSO Triaz is een heerlijke plek. De locatie heeft een ruime leefruimte en de buitenruimte biedt vele mogelijkheden met een groot sportveld en een speeltoestel.  

De kids worden uit school opgehaald met een super coole stint. Wij zijn herkenbaar in Kids Aktief kleding, waardoor de kids ons snel kunnen vinden. Bij het ophalen worden de kids afgevinkt en krijgen ze een hesje aan. Na het ophalen gaan we direct terug naar onze locatie. Op de locatie controleren we nogmaals de aanwezigheid, vervolgens krijgt ieder een sportpak op maat. Tot 16:00u hebben de kids de ruimte om vrij te spelen. De kids kunnen zowel binnen als buiten spelen. Hierbij bieden wij diverse sport, spel en creatieve hulpmiddelen, zodat een ieder kind kan doen waar hij of zij zin in heeft. Rond 16:00u gaan de kids eerst de handen wassen en dan aan tafel voor eten en drinken (verantwoorde tussendoortjes, fruit en drinken). De kids hebben een vaste groep met vaste begeleider(s). Hierdoor voelen de kids zich snel thuis. De begeleider(s) maken contact met de kinderen, zo bespreken we onder andere hoe hun dag op school is verlopen en welke sport of activiteit we deze dag gaan doen. Iedere dag bieden wij gerichte sporten en activiteiten aan van 16:15-16:30u en 17:15-17:30u. Het laatste gedeelte van de dag kunnen de kids vrij spelen. Op het moment dat een kind wordt opgehaald, gaat/gaan de ouder(s)/verzorger(s) samen met het kind omkleden in de kleedkamer. Na het omkleden melden de kids zich af bij hun begeleider(s).

Ouder(s)/verzorger(s) krijgen bij aanvang van een nieuwe maand het Kids Aktief `maandprogramma' waarin de sporten en activiteiten voor de komende maand op staan.

Sport en bewegen is op veel vlakken effectief. Sport en bewegen heeft effect op de fysieke waarde, emotionele waarde, sociale waarde en persoonlijke waarde. Lichaamsbeweging heeft een positieve invloed op de gezondheid. Ook heeft lichaamsbeweging een positieve invloed op iemands emotionele welzijn, vooral bij kinderen. Het versterkt het zelfvertrouwen en eigenwaarde van een kind. Sport en bewegen biedt een positief sociaal klimaat dat het mogelijk maakt sociale vaardigheden te ontwikkelen. Sport en bewegen kan ook van invloed zijn op iemand karakter, bijvoorbeeld: assertiviteit, zelfbeheersing, samenwerking en enthousiasme.  

Onze begeleiders zijn gediplomeerd, in het bezit van een VOG, sportief en creatief.

Nieuwsgierig? Kom een middagje langs om kennis te maken!
 
Met sportieve groet,

Team Kids Aktief, BSO Triaz
absotriaz@kidsaktief.nl