Kids Aktief biedt buitenschoolse opvang voor kinderen tussen 4 en 12 in het regulier en speciaal onderwijs. Sport en bewegen(met plezier) staan bij ons centraal. De pret begint al in onze super coole Stint (elektrische bolderwagen) onderweg naar één van onze sportlocaties waar de kids zich na een lange schooldag kunnen ontspannen en uitleven. Met een diverse groep kids, stoere Stints en leuke sport- en bewegingsmodules is Kids Aktief de sportiefste en leukste buitenschoolse opvang.

Sporten en bewegen

Onze ervaren sportinstructeurs laten de kinderen wekelijks kennis maken met een nieuwe sport. We doen dit met uitdagende sportmodules waarin de instructeurs de kinderen basistechnieken leren van de vele sporten. In een Kids Aktief Paspoort houden de kinderen zelf bij wat ze allemaal hebben uitgeprobeerd, zo ontdekken ze waar hun interesses en talenten liggen. En er is meer: onze sportmodules worden regelmatig afgewisseld met bewegingsmodules zoals spoorzoeken, tuinieren, theater, circus, yoga, knutselen, dj workshops en nog meer veel meer activiteiten waar kids blij van worden. Elke maand draait er een ander programma! Kies uw dichtstbijzijnde locatie en ontdek de mogelijkheden.

Naar buiten!

Wij sporten graag buiten. Kids Aktief zorgt voor de sportkleding (broekje, shirt, trainingspak) en ouders zorgen voor goede sportschoenen. Ook bij slecht weer sporten we buiten. Bij extreem slecht weer en op heel koude winterdagen hebben we een alternatief programma. In de vakanties is er een vakantieprogramma en zijn er vakantiekampen.

Voedingsbeleid
Bij een actieve middag horen ook gezonde tussendoortjes, fruit en drankjes. Kids Aktief werkt met een voedingsbeleid. De kinderen spelen dan de suikerklontjesquiz en het ‘maak je niet dik’ spel en krijgen nog veel meer te horen over gezond eten.

Bij Kids Aktief staan kinderen centraal. Wij willen alle kinderen voldoende tijd en aandacht geven en daarom houden we onze groepen klein. Schrijf je daarom tijdig in!