Werken/Stage bij Kids AktiefVacature: Pedagogisch Medewerk(st)er
Kids Aktief is op zoek naar jonge enthousiaste gekwalificeerde pedagogisch medewerkers met een affiniteit voor sport en bij voorkeur in het bezit van een sportopleiding diploma (CIOS, ROC,SMO S&B, ALO). Kids Aktief biedt een uitdagende baan van minimaal 18 uur per week met doorgroei mogelijkheden binnen onze jonge dynamische organisatie.
Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het opvangen van de kinderen en gedurende de BSO tijd de kinderen te vermaken met een breed aanbod aan sporten.

Profiel
  • Flexibel
  • Pedagogisch/verantwoorde omgang met kinderen
  • Affiniteit met sport
  • Minimaal in het bezit van een MBO niv. 3 diploma (www.fcb.nl voor kwalificatie-eis binnen de kinderopvang)
  • Leergierig
Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar rob@kidsaktief.nl of bel met 020-5611240.


Stage lopen bij Kids Aktief
Kids Aktief biedt voldoende ruimte voor een geschikte stage. Wij werken samen met diverse sportopleidingen (ALO, ROC & CIOS).

Ben je bezig met een sportopleiding en lijkt het je leuk om ervaring bij ons op te doen? Neem dan contact met ons op! Stuur je CV + motivatiebrief naar rob@kidsaktief.nl of bel met 020-5611240 om te vragen naar de mogelijkheden.Kids Aktief is op zoek naar franchise ondernemers (geen eigen kapitaal nodig!)

Ben jij een enthousiaste, flexibele, ondernemende student en op zoek naar een baan? Kids Aktief is op zoek naar jou!
Wij geven jou de kans een franchise onderneming te starten onder de naam Kids Aktief. Franchise is gebaseerd op een samenwerking tussen onafhankelijke ondernemers. De franchise gever (Kids Aktief) verleent daarbij het recht aan jou (franchise-nemer). Als franchise-nemer gebruik je de formule van Kids Aktief.

Je hebt geen eigen financiële investering nodig, Kids Aktief zorgt voor de financiële investering en krijgt daarvoor een vast omzetpercentage per maand. Je wordt vanaf dag 1 begeleid door middel van verschillende trainingen om zo voorbereid te zijn om je eigen onderneming te kunnen leiden.

Vereisten?
Heb jij contact met een sportvereniging? Ben jij ondernemend en kan jij omgaan met kinderen? Neem dan contact op met Kids Aktief.

Wat moet je doen?
Heb je interesse? Neem contact op met Kids Aktief door te mailen naar rob@kidsaktief.nl of bel met 020-5611240.