OVER ONS

De leukste, sportiefste en flexibelste buitenschoolse opvang

SPORT, BEWEGING EN PLEZIER

Bij de buitenschoolse opvang van Kids Aktief staan sport en bewegen centraal. Kids maken wekelijks kennis met diverse (nieuwe) sporten en activiteiten en deze worden afgestemd op de leeftijdsfase. Hierdoor leren kids hun interesses en talenten te ontdekken.

Wij werken met sportieve, pedagogisch, gediplomeerde medewerkers voorzien van een VOG (verklaring omtrent gedrag) en EHBO.

Aandacht voor ieder kind en een veilige omgeving

Elk kind is uniek en heeft een eigen karakter. Kinderen hebben behoefte aan veiligheid, geborgenheid, vrijheid, uitdagingen en zelfstandigheid. Wij besteden onder andere aandacht aan de cognitieve, motorische en sociaal emotionele ontwikkeling. Deze ontwikkelingen spelen een belangrijke rol bij het opgroeien. Ieder kind leert binnen de groep plezierig met elkaar omgaan, samen spelen, en respect voor elkaar te hebben. Elk kind wordt positief gestimuleerd door onze specifieke en individuele aanpak.

Inschrijven BSO

Iedere maand een nieuw SPORTPROGRAMMA

Kinderen maken wekelijks kennis met diverse (nieuwe) sporten en activiteit afgestemd op de leeftijdsfase. Op deze manier ontdekken kinderen hun interesses en talenten. Maandelijks ontvangt u een programma met weekthema’s. Van boogschieten tot hockey en van yoga tot theater.

Gezond voedingsbeleid

Goede voeding is van belang voor de groei, energie en weerstand van de kinderen. Kids Aktief besteed veel aandacht aan gezondheid, activiteiten, sport en beweging. Tevens komt overgewicht bij kinderen steeds vaker voor en vormt een bedreiging voor de gezondheid van kinderen. Daarom vindt Kids Aktief belangrijk dat de kinderen naast voldoende bewegen tevens gezond en gevarieerd eten. Hierdoor behouden we de ook de ruimte voor bijvoorbeeld een ijsje met mooi weer.

Meer dan een sport BSO

Kids Aktief is meer dan uitsluitend een sport BSO. Wij bieden tevens diverse sportkampen tijdens de vakanties. Ook is het mogelijk om je zwemdiploma(‘s) te behalen tijdens een turbocursus in een vakantie. Maar ook werken we samen met diverse partners waarin we (maatschappelijke) projecten en evenementen organiseren.

Personeel

Wij werken met sportieve, pedagogisch gediplomeerde medewerkers voorzien van een VOG (verklaring omtrent gedrag) en EHBO.

Wil jij Kids Aktief komen versterken of stage lopen? Bekijk dan onze 'vacatures'.

VACATURES